Bulgarien imon!


Imon bär det av till värmen och party stället Sunny Beach i Bulgarien.
Jag och Agnes har fått massa läxor av lärarna som vi tydligen ska göra när vi är borta :/
Jag har gjort lite av det nu men det är fortfarande en hel del kvar.
Men jag måste packa klart allt nu och fixa inför resan..
(kommer hem den 2:a september)


Ha det så bra gott folk!

Trött..

Hej på er! Idag har jag varit trött och seg hela dagen. Fast jag var ju ute på krogen igår så det kanske inte är så konstigt. Det var en helt okej kväll som började med förfest hos Johan och sedan bar det av till centrum med flickorna. Lite senare på kvällen gick jag till saltkråkan och avslutade kvällen på fiskarns. Så det är väll normalt att vara lite sleten dagen efter.

Anna kom till mig vid tre tiden idag och hjälpte mig att packa. Jag tror att jag packat det mesta nu fast det finns lite kvar som ska packas ner. På tisdag bär det ju av till Bulgarien med Agnes! Det kommer att bli sjukt kul och skönt att slippa allt plugg och alla läxor. Imon ska jag växla lite pengar och packa klart det sista.

Men tror att det är dags för mig att gå och lägga mig nu och sova så att jag är pigg imorgon i skolan. Har bäddat rent i sängen med nya rosa Hello Kitty lakan som jag fick av mamma i namnsdagspresent. 

                                                                       
Älskar rosa och Hello Kitty! 

                                                          
                                                                                  
                                                 
Natti Natti pojkar och flickor  -v-   
                                                         

                                                                               

HejHej!

Förlåt för dåligt uppdaterande i min blogg. Jag vet att jag har varit jätte dålig på det men nu ska jag ta nya krafter och börja om på nytt med ny blogg design och allt. Min blogg kommer som förut handla mest om Magnus Carlsson. för er som inte vet det så är han min största idol och han betyder jätte mycket för mig. Jag har tyckt om honom i 9 år nu och fler år lär det bli.

Idag började skolan igen efter ett underbart sommarlov.  Vi gjorde inte så mycket idag utan fick bara lite information och det nya schemat. Men skolan hinner knappt börja för mig innan jag får semester igen, för på tisdag åker jag och Agnes till Bulgarien i en vecka! LÄNGTAR!
På sommarlovet har jag varit på sicilien med familjen, Öland med Cassi, Sthlm med Pati, Liseberg med Malin,Anna & Jenny och sen har jag såklart åkt runt i landet för att kolla på herr Carlsson. Jag har sett Magnus i Jönköping, Ulricehamn, Stockholm och Kalmar i sommar. Alltid lika kul att få se och prata med honom!  



                                      




Idag är ingen vanlig dag.. För det är min namnsdag Hurra Hurra Hurra! :)
Nu ska jag ringa mormor men ha det så bra allihoppa!


RSS 2.0