Peter Jöback!



Igår kväll var jag och mamma på Peter Jöbacks konsert här i Jönköping. Han var lika bara som han alltid är! Det är inte många som slår den mannens röst. Han är en otroligt fin och underbar person :) Så gulligt av honom att han håller ögonkontakt med de han får det med i publiken. Man kan inget annat än att le när han kollar på en. Peter är verkligen inte en diva till skillnad från många andra kändisar. Han gjorde min kväll till en toppenkväll!


Idag har jag jobbat för sista gången i mitt liv på Mcdonalds! Det känns så skönt att jag har slutat där nu. Efter fyra år så tröttnar man kan jag säga. Det var jätte kul att jobba där i början men nu känns det som att det räcker.
Kommer sakna en del av mina arbetskamrater där <3




Ikväll är det Gossip Girl & Ensam mamma söker!
Magnus ska vara med i bingolotto vid 19.00 så det krockar tyvärr..
Men har sett fram emot Gossip girl hela veckan så får kolla på Magnus på webben sen istället. Hoppas inte att han blir sur om han läser det här (A)



Helgen:

Fredag:

Blir det utgång med Lisa!



Lördag:

Myskväll hemma hos Anna med bloda gänget :)




Söndag:

Kolla på Gossip Girl & Ensam mamma söker!

 


Ju-jutsu!




Jag har gått på Ju-jutsu i 6 år av mitt liv men slutade för ca. 5 år sedan. Men nu har jag fått upp suget igen och vill gärna börja träna det igen. Så idag har jag varit och kollat på en träning för nybörjare. Jag tänker först hoppa in i en nybörjar grupp några gånger och sedan hoppa över till den avancerade. På onsdag ska jag börja i nybörjargruppen! Det ska bli jätte kul! Det som känns skönt är att jag får behålla mitt orange bälte och slipper gradera om. Jag har grönt barnbälte och orange vuxenbälte men barnbältet har jag ju ingen nytta av längre.



Måste köpa ny dräkt för har vuxit ur den förra hehe.


Svar

"Hej johanna
Förstår dig inte riktigt
Kan du inte utveckla dig mer specifikt ?
Hur ofta åker du efter magnus?
Du ser inte så gammal ut får man fråga hur gammal du är?

mvh Annika"


Hej Hej Annika! Jonna heter jag. Jag åker och kollar på Magnus så ofta jag kan när han är i närheten. Men ibland händer det att jag åker längre för att se honom, men det är oftast bara när han är på Allsång på skansen eller något liknande. Jag får ut väldigt mycket av att åka och kolla på Magnus :) Jag blir glad och lycklig och förblir så en tid efteråt. Jag älskar Magnus röst och tycker att det är jätte kul att få se och höra honom sjunga live. Magnus är en underbar människa och det är alltid lika trevligt att få en pratstund med honom. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer om det.. Vad vill du mer veta? Jag är 19 år och föddes år 1991. MVH Jonna


Jippi!

Chuck dog inte!! Underbart ♥

Om du missade kvällens avsnitt av Gossip girl kan du gå in på:
http://www.kanal5play.se/program/gossip%20girl


Längtar!!





söndag kl. 19.00 börjar Gossip girl säsong 4 i kanal 5!
Längtar Längtar Längtar!


Chuck Bass är så j*vla HET!
Jag tyckte inte det i första säsongen, men sen i andra blev han bara hetare och hetare! Usch vad arg jag blir om han nu dog i 3:e säsongen. Han blev ju skjuten precis i slutet av den säsongen så man fick inte se hur det gick. Men fy vad tråkigt det blir om han dog :(



Honom skulle man minsann inte tacka nej till.. Mums!


Svar

Jag fick en fråga här på bloggen som jag tänkte svara på:

"Grattis vad får du utav detta att åka runt och träffa magnus carlsson?
menar inget illa detta är bara en fråga till dig
"

Tack tack! Det betyder väldigt mycket för mig att träffa Magnus. Jag har tyckt om honom i snart 11 år och i början kunde jag bara drömma om att han skulle känna igen mig. Men jag har lyckats! Nu för tiden så känner han igen mig och vi pratar en stund varje gång vi ses. Det är svårt att få dig att förstå hur jag känner.. Men jag blir glad och mår bra när jag träffar Magnus! Han är som ett lyckopiller för mig. Jag förstår knappt själv om jag ska vara ärlig. Men om jag mår dåligt så mår jag bättre om jag sätter på en Magnus skiva och lyssna på den.

Vet inte om du är nöjd med det svaret, men fråga gärna igen annars.



Träffat Magnus idag!

Idag har jag fått träffa Magnus igen! Jag, Lisa och Nathalie lämnade jönköping för skövde vid halv 11 tiden. När vi kom fram så åt vi lite och sedan blev det lite shopping. 14.30 kom världens bästa och snyggaste Magnus Carlsson upp på scenen. Det var jätte kul att få se honom igen! Senaste gången var för cirka en månad sedan, så det kändes som om det var dax igen. Jag fick en liten pratstund med honom efter och lite kort på oss tsm. Det blev en bra början på den här månaden!

Här kommer lite bilder från idag:


Världens bästa kramar :)









Magnus, du kommer alltid att betyda väldigt mycket för mig ♥


Nu har jag beställt studentmössa!



Självklart så ska jag ha rosa i den och en rosa pärla där fram!

Snart kommer Lisa hem till mig! Hon ska sova över här eftersom att vi ska åka och kolla på Magnus imon. Mamma och pappa ska äta surströmming med en vän ikväll så vi ska med vara med ;) haha kan bli spännande.

bye bye så länge!


RSS 2.0