Grattis x2!

Stort grattis till Magnus & Mats som varit gifta i 4 år idag :) ♥




Min älskade mormor fyller år idag, så ett stort grattis till henne också :) ♥




En månad kvar!

Idag är det prick en månad kvar tills det bär av till Vietnamn med familjen. Längtar! Ska bli skönt att komma ifrån kalla sverige ett tag.






Nu sitter jag och kollar på Idrottsgalan och väntar på att Magnus ska komma upp på scen. Det är inte allt för kul att sitta och titta på ett idrottsprogram i 2 och en halv timma när man inte är det minsta intresserad. Men vad gör man inte för att få se Magnus en liten stund:)


Vaa är Magnus bög?!

Jag förstår inte varför folk jämt ska kommentera mina bilder på Magnus och skriva att han är bög. Jag fick precis en kommentar under mitt förra inlägg där det stod "jävlar va slut.. Magnus e bög" ehh jag vet?! Haha, efter att ha haft Magnus som idol i snart 10 år så skulle det vara väldigt konstigt om jag inte visste det. Så fort folk får veta att jag tycker om Magnus så säger de "Han är ju bög så du har ändå ingen chans" Har jag sagt att jag vill ha det då? NEJ! Magnus är min idol och inget annat! Jag vill att han ska ha det så bra som möjligt och det har han tillsammans med sin underbara man Mats. Jag stör mig på att det är så många som har homofobi. Det är inget fel på att vara homosexuell. De är människor av kött och blod som alla andra. Ni som tycker något annat kan hålla era tankar för er själva.


Magnus

kommer alltid att vara min idol och jag kommer alltid att stötta honom till 100%


Magnus,Jag,Mats (Magnus man)


Magnus julkonsert i Borås

Igår kväll så var jag, mamma & pappa på Magnus julkonsert. Det gjorde absolut inget att det är januari nu, det var mysigt iaf. De öppnade dörrarna in i kyrkan vid klockan 18.00 och vi kom dit vid tio över. Då var det redan fullsatt så vi fick sitta ganska långt bak tyvärr. Men det var kul för Magnus att det kom så mycket folk. Han sjöng många låtar från sin julbox som han släppte lite innan jul. Jag älskar Magnus jullåtar!

Jag fick en liten pratstund med Mats efteråt, han frågade hur jag hade haft det på nyår. Mats är alltid så trevlig och go :)



Magnus var lika snygg som alltid :)



Det blev två bilder på mig och Magnus tillsammans :)


Jahopp vad ska man längta efter nu då? Kanske ska börja längta efter Vietnamn nu, åker ju dit på semester med familjen i början av februari. Men jag funderar på att åka till Värnamo den 5:e februari när Magnus kommer dit, vi får se hur det blir med det.


Magnus är den bästa och kommer alltid att vara det



Gott nytt år mina kära vänner!

God fortsättning på det nya året!
Hoppas ni hade en bra nyårsafton.
Min var väl helt okej, nyår blir ju aldrig så bra som man tänkt sig så.

Jag måste berätta att jag och Agnes har bokat en resa till Sunny Beach nu!
LÄNGTAR! Hoppas att det blir lika kul som förra gången.
Vi ska stanna i 2 veckor nu istället för bara 1.
Åå längtar ge mig sommar nu! :)


RSS 2.0