Gomorron Sverige!

 Magnus är med i Gomorron Sverige idag klockan 9.43 i SVT1.
Där ska han prata om de största skillnaderna på Melodifestivalen idag och igår.
Tyvärr så är jag i skolan då och kan inte missa lektionen så jag får se det när jag kommer hem istället.
Men lycka till Magnus!


Bio!

Igår var jag och Cassi på bio :)
Vi gick på "i love you philip morris" haha den var värd att se!
Gå in på www.sf.se och kolla på trailern.









Jag älskar filmer som handlar om bögar, så gulliga :)


:)



Dina kramar är dom bästa :)


Saknad



Jag saknar dig


Cassi gästbloggar :)

Hej alla kära bloggläsare....

Idag är Jonna med mig, hennes trogne vapendragare Cassandra :)
Jonna och jag ska inte ut o festa som vanligt folk idag utan vi ska sitta hemma o käka chips och andra onyttigheter antar jag :D Gott de. Lalala va e de på tv idag tror ni? Inte för ni kommer svara ändå elakt tycker jag :(
Förresten tycker jag att ni som kommenterat innan har lite krasslig stavning, men övning ger färdighet så fortsätt ni ;)

Förresten, vad är det för fel på kissie??? Hon härmar ju Jonna med allt typ. Gillar bögar, klär sig i Ed Hardy och gillar rosa?!?!?! Det är Jonna som borde blivit berömd inte den jävla snorvalpen.



Fula ankungen eller vad... HIHI

Nu ska vi käka.. Tudelooo

Hemma i kylan igen

Nu har jag kommit hem från Vietnam. Jag har hunnit med att se väldigt mycket på två veckor. Vi har åkt runt både i norr och i södra Vietnam. I norra var det bara 4 + grader så vi frös som bara den i våra sommarkläder, det blev till att köpa en varm jacka och vantar. Men sen bodde vi i fyra dagar på ett jätte fint hotell med havsutsikt och ca. 20 meter till stranden, inte helt fel. Men han tyvärr inte få någon fin bränna menmen det får man fixa i sommar istället.

Jag har massa plugg i skolan så hinner inte med mycket mer än att plugga nu. Önska att jag hade fått stanna lite längre i Vietnam och fått vara utan plugg lite längre. Men nu är det som det är, snart kommer min bror hit iaf så lite kul får jag ikväll.

Magnus släppte en ny singel när jag var borta "A Little Respect" där är jätte bra :) Singeln låg i min brevlåda när jag kom hem så det var kul. Känns som en evighet sedan man träffade honom nu :/ not good.

Nu måste jag plugga vidare, ha det fiint! Puss


RSS 2.0