Den bästa!



Magnus du ska veta att du betyder otroligt mycket för mig!
Du är helt klart världens bästa.
Kramar till dig ♥


KÖRKOOOORT!!!!!!

IDAG HAR JAG TAGIT KÖRKORT!


Imon!

Imon gäller det! :O
Wish me luck




Tatuera in Magnus autograf?

Ja vad säger ni?

Jag har funderat på det väldigt länge nu.. Man måste ju verkligen tänka igenom en tatuering noga innan man gör den eftersom att man kommer ha den hela livet sedan. Jag älskar ju tatueringar och vill verkligen ha en, så vad skulle vara bättre än Magnus autograf. Magnus har haft en stor plats i mitt liv i tio år nu och även om jag kanske slutar tycka om honom senare i livet, så kommer han alltid att vara ett betydelsefullt minne för mig. Jag skrev till Magnus och frågade vad han tyckte om det, då svarade han: 
"Hmmm. Det är lite kluvet där. Jag minns en kille som stolt tatuerade in en Barbados-logga mellan skulderbladen en sommar för att två veckor senare upptäcka att vi bytt logga!! Så – jag vet inte riktigt. Jag tar det som en komplimang att du frågar, men man måste komma ihåg att en tatuering sitter för evigt. I och för sig så skulle jag gladeligen tatuera in ABBA’s autografer om jag bara vågade…"
Vi pratade lite om det igår i Eksjö också. Magnus skulle fråga sina tjejkompisar var på kroppen de tyckte det skulle vara bäst på en tjej att ha den. För jag vet inte riktigt var jag skulle vilja ha den, man vill att den ska synas men man måste också kunna dölja den. Magnus sa det att om det nu blir så att jag bestämmer mig för att göra den så får han fylla ett helt A4 papper med autografen.

Här har ni den:



Det hade varit snyggt att få in en liten bild på Magnus med, men risken är att det blir för mycket.
Den här tycker jag är fin i så fall (Fast med Magnus då):


http://queenmadeleinemonroe.blogspot.com/


Hittade en tatuering som ett Lasse stefanz fan gjort:


http://www.gaddning.se/?level=picture&id=707


Jag är 99% säker på att jag ska göra den.
Men det blir efter sommaren i så fall eftersom att man inte får sola och bada direkt efter.


Magnus och Mats är underbara :)



Benji fick träffa Magnus & Mats :P

Jag kunde bara stanna tills pausen men det gjorde inte så mycket för jag fick en pratstund med herrarna Carlsson iaf. De var lika trevliga som alltid! Det är alltid lika kul att få träffa och prata med dom :)

 


Eksjö ikväll!

Ikväll ska jag övningsköra till Eksjö där vi ska kolla på Magnus :)


Jippi!

Jag klarade det!!
Nu är hälften avklarat bara en sak kvar.


Nervös...


Det börjar närma sig med stormsteg!

Pluggar körkortsteori för hela slanten. 
Snart ska jag åka ner till körskolan och plugga på datorerna också och sen blir det körlektion.


Älskar vädret!

Idag har det varit helt underbart väder! Love it ♥ 

Jag & Agnes gjorde en väldigt pinsam sak idag! Vi hade fått i uppgift av psykologi läraren att bryta mot normer. Så vid lunch så klev jag, Agnes, Anna, Annie & Ida in på Mcdonald´s för att utföra det. Vi hade bestämt att jag och Agnes skulle sitta och äta en fin lunch med duk, stearinljus, talrikar, bestick & fina glas som vi tog med hemmifrån. Annie & Anna skulle sitta längre bort och filma hur folk reagerade. Jag trodde inte att det skulle bli så svårt att vara allvarlig men jag hade fel! När jag stod framme vid kassan och beställde våra 2 menyer så tittade jag snabbt bak mot bodet där Agnes stod och dukade upp allt. Det fanns inte en chans att jag skulle kunnat hålla mig för skratt. Jag började gapskratta och folk jämte trodde nog att ajg var sjuk i huvudet, menmen sen gick jag bort till Agnes som satt och väntade vid ett färdigdukat bord. Reaktionerna var roliga att se, och det roliga var att när folket hade hunnit iväg några meter från vårt bord så trodde de att de var ohörda, men där satt Anna & Annie och snappade upp allt de sa. Några tjejer sa "ofta duk och stearinljus på mcdonalds". Det var jätte kul att genomföra det hela!

Nu håller jag på att plugga lite historia.. Jag har prov på hela Kalla kriget imon :/ Men det är sista provet innan sommarlovet så man ska inte klaga.

Älskar det soliga vädret! Sommaren är helt klart bäst!
Vill ha en Ed Hardy bikini i sommar! Men inte vilken som helst, utan den som jag tänkte köpa förra året. Tyvärr så hann den ta slut i lagret innan jag hann göra min plånbok lite lättare :( Men jag håller tummarna för att den kommer tillbaka i år med!

Vill ha!!




Kolla in på Magnus blogg : http://blogg.amelia.se/magnus-carlsson/

Nu måste jag ta tag i mitt liv och fortsätta att plugga..
Ha det fiint!
Puss


Underbart väder!



Idag har jag STUDIEDAG! :D
+ Att det är jätte fint väder! Det kan inte bli mycket bättre ju.

När jag vaknade så surfade jag som vanligt in på www.Magnusonline.se och där såg jag något riktigt kul! När jag var i Gislaved så sa Magnus att jag skulle kolla på hans hemsida några dagar efter, så jag har varit inne varje dag och kollat. Han har börjat BLOGGA! :D Helt underbart! Jag var den första som kommenterade hehe, men nu står det att den lanseras om 47 min så förstår inte riktigt. Jaja vid 12.00 ska jag kolla in där igen.
Här har ni hans bloggadress: http://blogg.amelia.se/magnus-carlsson/

Nu måste jag gå ut och sola och ta vara på vädret!
Jag ska jobba 17-21 på donken :/ blä.

Ha det så bra Puss & Kram


RSS 2.0